Nu kan du bruge Windows Live som en del af din app på både iOS, Windows Phone og meget andet!

Lige siden vi frigav den seneste version af vores udviklerplatform på http://dev.live.com/ har vi fået utallige opfordringer til at frigive eksempelkode til de populære smartphone platform, som for eksempel iOS samt alle Microsoft platforme: C#, VB og ASP.NET.

Vi har nu samlet alle vores eksempler på GitHub. Her kan du finde information om hvordan du kan udvikle apps på iOS og Windows Phone mod SkyDrive, Messenger og Hotmail!

I dag kan du finde følgende ”klasser” af kode eksempler på GitHub:

  1. Mobile klient eksempler, som viser hvordan du kan integrere bruger data i applikationer skrevet i Silverlight og Objective C på henholdsvis Windows Phone og iOS platformene.
  2. PC ”desktop” kode eksempler, som viser hvordan du kan gøre det sammen med ”rigtige” applikationer skrevet i C#.
  3. Server-baseret kode eksempler, der viser hvordan du kan gøre det med server-til-server kald, når brugeren har givet applikationen adgang med for eksempel wl.offline_access anvendelsesområdet.

Du kan læse mere her: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2011/08/01/developers-choose-your-device-choose-your-platform-with-our-github-code-sample-library-for-ios-php-and-more.aspx

Reklamer