primaryImageSå er det igen weekend og det er tid til ugens Windows Phone app. Denne gang er det endnu en musik service, nemlig WiMP for Windows Phone 7!. Vi er flere , der har haft lejlighed til at betateste app’en på Windows Phone i de seneste måneder og tilbagemeldingen er at det er et godt bud på et alternativ til både Spotify og Zune på Windows Phone!

 

WiMP er en musik streaming service som er tilgængelig for norske, danske og svenske musik elskere. WiMP giver dig ubegrænset adgang til millioner albums og musiknumre – servicen har altid de nyeste numre og er altid parat til at give dig anbefalinger til nye musik. Med WiMP på din Windows Phone 7 kan du tage dine favoritter med dig og i “Offline mode” kan du nyde musikken – også selvom du ikke har forbindelse. Besøg http://www.wimp.dk  for at registrerer dig og prøv WiMP i 30 dages- ganske gratis.

 

Du finder app’en I det danske Marketplace: http://www.windowsphone.com/da-dk/apps/744e1f1b-f496-44d7-a0ef-b130c051f9a9

 

WiMP er en abonnementstjeneste og koster 99,-/måned. Du kan når som helst stoppe dit abonnement og der er ingen bindingstid

Samtidig vil jeg også slå et slag for vores egen (danske) side: Windows Phone Hjælp og tip, hvor du kan finde endnu flere tips omkring brugen af telefonerne: http://www.microsoft.com/windowsphone/da-DK/howto/wp7/default.aspx

Synes du lige som mig at Windows Phone 7 er en fed telefon og du vil gerne udveksle erfaringer og tips med over 340  ligesindede? Vi driver en "Windows Phone 7 i Danmark" gruppe på Facebook, du kan finde den her: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_125294794167321&ap=1 eller blot søge på Windows Phone 7 i Danmark på Facebook.”

Reklamer