Så er det igen fredag og det er tid til ugens Windows Phone app. I anledning af den søde julefrokosttid er over os  har redaktionen tænkt praktisk så denne gang er en app, der vil være til stor hjælp, når du skal hjem fra julefrokosten!.

App’en er Rejseplan WP7.

primaryImage

Med RejseplanWP7 kan du søge på rejser med offentlig transport mellem alle adresser, stoppesteder, stationer og interessepunkter i Danmark.

Viser din søgning efter rejser med unik visning af antal omstigninger og hvilke transportmidler der skal benyttes samt intuitive ikoner for hver type transportmiddel.

Prøveversionen er fuldt funktionel, men med reklamer. Overvej at købe den fulde udgave og støt udviklingen af flere funktioner.

Øvrige funktioner:

* Søg efter rejser med udgangspunkt i din aktuelle position til lokationer i Danmark.

* Søg efter rejser hjem til dine kontaktpersoner (RejseplanWP7 henter adresser fra din telefonbog).

* Find nærmeste station/stoppested.

* Se næste afgange for stationer/stoppesteder i Danmark.

* Gem rejser så du nemt kan finde dem igen.

* Få vist på et kort hvor du skal gå hen for at finde helt frem.

App’en koster 13  kroner og kan hentes i den danske Windows Phone Marketplace:

http://www.windowsphone.com/da-DK/apps/98ee10a3-7f29-4e0d-b366-1e508c624e16

Samtidig vil jeg også slå et slag for vores egen (danske) side: Windows Phone Hjælp og tip, hvor du kan finde endnu flere tips omkring brugen af telefonerne:

http://www.microsoft.com/windowsphone/da-DK/howto/wp7/default.aspx

Synes du lige som mig at Windows Phone 7 er en fed telefon og du vil gerne udveksle erfaringer og tips med over 350  ligesindede? Vi driver en "Windows Phone 7 i Danmark" gruppe på Facebook, du kan finde den her: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_125294794167321&ap=1 eller blot søge på Windows Phone 7 i Danmark på Facebook.

Reklamer