technet_200 TechNet på mobilen er til dig der nårsomhelst vil kunne følge med i de seneste nyheder fra Microsoft eller se hvad vores tekniske eksperter mener om den nyeste teknologi.Her kan du også læse min blog.

App’en er gratis og kan hentes i Windows Phone Marketplace http://www.windowsphone.com/da-DK/apps/6dc8c585-b2ca-48d8-959b-20e7a36df807

 

 

msdn_200 MSDN nyheder på mobilen er til dig der nårsomhelst vil kunne følge med i de seneste nyheder fra Microsoft eller se hvad vores tekniske eksperter mener om den nyeste teknologi.Du kan også følge med I vores “udvikler” blogs, blandt andet Mr. Frost’s (Daniel Mellgaard Frost).

App’en er gratis og kan hentes i Windows Phone Marketplace  http://www.windowsphone.com/da-DK/apps/487967c7-d2da-47b0-9c45-49924626e236

 

Begge apps er udviklet for Microsoft Danmark af MobilePeople.

MobilePeople blev grundlagt 1989. Dengang hed selskabet Telecom Scandinavia og beskæftigede sig næsten udelukkende med voice response og dataindsamling, især inden for markedsføring.

MobilePeople en af Danmarks førende virksomheder inden for rådgivning og udvikling af mobile løsninger til både den private og offentlige sektor.

MobilePeople har skrevet en introduktion til brugen af mobile apps, du kan hente bogen ”Mobile Apps – en introduktion”  fra MobilePeople’s hjemmeside:

 

MobilePeople

 

Både TechNet og MSDN apps’ne kan hentes fra det danske Marketplace

Godt Nytår!

Reklamer