Arturo Toledo
Arturo Toledo

En af senior designerne vores Windows Phone Design Studio, Arturo Toledo, beskriver I sin blog Windows Phones designudtryk, kaldet ”Metro”, alt sammen fra en designers synspunkt.

Som du muligvis ved, refererer vi almindeligvis til “Metro” som den brugergrænseflade som vi anvender i vores platforme, Windows Phone, Windows ”8” og nu Xbox 360 og det er den som vi eksponere via API ‘er og et sæt af designelementer til henholdsvis udviklere og designere således at de kan udvikle og designe applikationer til Windows Phone og Windows ”8”. Arturo’s blogartikler vil dog i første omgang udelukkende fokusere på Windows Phone.

 

Metro ”universet” består af 2 elementer:

Metro design principper, som er det fundament (ofte som abstrakte koncepter), som fungerer som retningslinjer for hvordan applikationer til Windows Phone skal ”opleves”.

Metro designsprog er et sæt konkrete brugerinteraktioner, visuelle design, bevægelser, gester og applikations elementer og regler.

Arturo kalder sin artikelserie: 31 Days of Windows Phone Metro Design | #1 Metro Design Principles and Metro Design Language.

Du kan følge Arturo på Twitter: @arturot og du kan læse flere indlæg fra Arturo på hans hjemmeside.

Du kan også følge i den danske dialog på twitter ved at følge mig @bdollerup og/eller #wp7dk taggen.

//BjarneD

Reklamer